تابستان فصل گرماست و در نگهدار یمواد غذایی باید دقت بیشتری کنید. در این مقاله این نکات مهم را بیان کرده ایم.


معمولاً در طول تابستان که هوا گرمتر و گرمتر می‌شود امکان فاسد و خراب شدن مواد غذایی هم بیشتر می‌شود و خیلی مواقع هم با گذشت چند وقت از تهیه برخی انواع غذاها این سوال پیش می‌آید که آیا غذای یادشده هنوز سالم است یا قاسد شده؟ چند توصیه در این زمینه را بخوانید.

انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود، در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقی مانده غذا‌ها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و به محض اینکه آن‌ها را پختید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد.
با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند. برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی‌کند، خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع :khorasannews.com



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه